De commerciele exploitatie van een individueel entertainment-systeem

Bij de Individuele Entertainment Systemen is een commerciele exploitatie mogelijk en daarmee een “terugverdienen” door de busondernemer. Dit kan plaatsvinden middels directe of  indirecte inkomsten en besparingen, door gebruik te maken van de mogelijkheid direct interactie te hebben met de passagier.

 

  • Reclame: er kan reclame ingebracht worden aan het begin of aan het eind van een film (het is niet toegestaan tussendoor reclame te tonen). Men kan het aantal reproducties meten, begin-en einddatum van de reclamecampagne programmeren, evenals andere parameters die bedoeld zijn om deze uitzendingen te beheren en te controleren.
  • Vragenlijsten online: vandaag de dag worden de vragenlijsten vaak in of vóór de bus gerealiseerd, hetgeen directe kosten met zich meebrengt van personen die de enquêtes handmatig uitdelen., ophalen en verwerken. De Individuele Entertainment Systemen maken het mogelijk on-line enquêtes te houden en helpen bij de verwerking ervan.
  • Toegangsportaal: met één simpele tik op het scherm heeft de passagier toegang tot de website van de onderneming, zodat hij toegang heeft tot informatie over tickets of andere informatie die de onderneming nuttig acht. We geven de passagier de kans zijn aankopen te doen terwijl hij reist, op een eenvoudige en directe manier.
  • Bedrijfsvideo´s: een direkt kanaal naar de reiziger dat hij anders niet zou zien, tenzij hij toegang tot YouTube zou hebben. Het Individuele Entertainment Systeem lost ons probleem op de passagier te informeren over het bestaan van deze video: een paar tikken op het scherm is voldoende.

 

Kortom, het terugverdienen via directe inkomsten, indirecte inkomsten en besparingen is mogelijk dankzij een actief en permanent management van ons Individueel Entertainment Systeem.