¿What is an Individual Entertainment System?

Een Individueel Entertainment Systeem (IES) is een systeem dat de buspassagier de mogelijkheid geeft om onafhankelijk van de andere passagiersmaakt contents (films, series, muziek, etc.) te kiezen. Anders gezegd, met een IESkan de passagier beslissen wanneer en hoe lang hij entertainment wil.

Een passagier die een Individueel Entertainment Systeem tot zijn beschikking heeft, kan gedurende de reis zijn eigen vrije tijd indelen, kan:

De contents, de belangijkste uitdaging van de SEI

Het woord content (“inhoud”, bijv. Films, Muziek, etc.) heeft de laatste jaren vele gevarieerde betekenissen gekregen. Vandaag de dag is het de belangrijkste uitdaging van de IES´s. Het aanbieden van contents op aanvraag van de passagier geeft een toegevoegde waarde aan de busondernemer en is ongetwijfeld een grotere uitdaging dan welk technisch aspect ook dat te maken heeft met de aankoop en installatie.

Individuele audio

Na de introductie van de video in bussen als collectief entertainment (dat wil zeggen, alle passagiers zien hetzelfde entertainment), was het de individuele audio de eerste poging tot IES. Bij individuele audio kan de passagier uit meerdere zenders kiezen (normaalgesproken to maximaal 8) en heeft hij toegang tot de contents die op lineaire wijze afgespeeld worden, ofwel eenvoudig gezegd, de audio van het beeldscherm of „het ene lied na het andere lied zonder te kunnen verspringen naar het volgende lied“.

Individuele video: meer films

In tegenstelling tot “video voor iedereen”, “muzieksamenstelling” of “muziekkanalen”, kenmerkt een individueel entertainment systeem zich in de eerste platas door het aanbieden van individúele video aan elke passagier gedurende de reis. Het eerste wat ons te binnen schiet zijn films, maar als we iets verder kijken, kunnen we denken aan de combinatie van deze films met andere contents: Veiligheidsinstructies, educatieve programmas,  georganiseerde contents, reclame, korte films, kinderentertainment, informatie over ons eigen bedrijf……

 ¿Wat biedt de Individuele Entertainment Service vandaag de dag?

Tegenwoordig is een IES in staat het volgende aanbod te presenteren:

 Daarnaast kunnen optionele extrene systemen geïntegreerd worden, zoals bijvoorbeeld live Satelliet-TV gedurende de reis. Kortom, een Individueel Entertainment Systeem geeft een bus de mogelijkheden die tot voor kort alleen bij intercontinentale vluchten mogelijk waren, en biedt bovendien de voordelen van internettoegang en live-TV.

Kan ik een IES in mijn vloot installeren?

Met een Individueel Entertainment Systeem winnen we de loyaliteit van de klanten. Busbedrijven en bussen die vaste middellange en lange routes rijden, voertuigen van touroperators, VIP-voertuigen etc… zijn uitstekende kandidaten voor de installatie van dit systeem. Het is duidelijk dat de onstopbare technologische vooruitgang en de veranderingen van de consumptiegewoonten onze bedrijven dwingt bij de tijd te zijn en de kansen te benutten die deze technologieën bieden. Het individuele Entertainment Systeem biedt ons de mogelijkheid een sprong te maken in kwaliteit, hetgeen betekent:

-onze klant de hoogst mogelijke standaard in de markt aan te bieden

-een communicatieplatform te openen met de klant.

 

De correcte configuratie van de contents, het aanpassen hiervan al naar gelang de acceptie en het periodieke updaten  om ook onze meest frequente passagiers te entertainen, zal zich ontwikkelen tot één van de vele activiteiten van het bedrijf en zal het mogelijk maken dichter bij onze klant te staan: de passagier.

«
»

¡Descubre nuestras soluciones de seguridad y entretenimiento para autobuses en un solo lugar!

Explora nuestros catálogos actualizados para 2024 que abarcan seguridad activa y gestión de flotas, entretenimiento embarcado y cumplimiento de normativas R.

Innovative solutions for
passenger transport